T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Profilo Ortaokulu

Profilo Ortaokulu

Telefon
04143148274
Belgegeçer
04143148274
WEB
https://profiloortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Osmangazi mahallesi.392.sokak. No4/1 Merkez/ ŞANLIURFA
Vizyon
Profilo Ortaokulunu; her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; * Öncelikli tercih edilen, * Milli ve manevi değerlerine bağlı, * Kardeşlik ve adalet duyguları ile donanmış, * Ailesine ve topluma faydalı, * İnsan haklarına önem veren, * Çevre bilinci gelişmiş, * Üretici, çalışkan, ilerici ve çağdaş, katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, * Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, * Avrupa Birliği normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve ŞANLIURFA´nın en iyi liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.
Misyon
Demokrasi bayrağını gelecek nesilere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı çağdaş ve laik gençler yatiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz, öğretncilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecekdonanımları kazandırmak için varız.
Başarılar
Öğretmen :33
Öğrenci :741
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler
08:00 - 12:20 13:00 - 14:35
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Şehir içi otobüsleriyle rahatlıkla ulaşılabilinecek bir mevkidedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Osmangazi mah. 392. sok. 4/A Haliliye / Şanlıurfa
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şehir merkezinde (Haliliye ilçesinde) yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Masa tenisi, futbol, voleybol
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz 1992 yılında PROFİLO şirketi tarafından inşa edilmiştir. 2015 yılında Profilo İlkokulu’ndan ayrılarak tekli öğretime geçmiştir. Okulumuz iki katlı olup 16 dersliklidir. Bünyesinde konferans salonu, bilişim sınıfı ve kütüphane bulunmaktadır. 741 öğrenci ve 33 öğretmenle eğitimin öğretime devam etmektedir.
Yazdır